„Malad” vine pe plaja de la Vama Veche

Literatura fierbinte și nonconformistă vine pe plaja din Vama Veche sâmbătă, 13 august, pe seară, de la 19. Patru autori, patru cărți, discuții libere, voie bună și multă bere. Unde? La Plaja de Carte! Cu Cristina Nemerovschi, Lavinia Călina, Ioana Duda și Alexandru Voicescu.

Așadar… :) cu picioarele în nisip și cu un pahar de bere lângă, la mijloc de august mă îndrept spre mare, cu tot cu „Malad”-ul după mine, să îl lansăm și la apă, în valuri. Sau o fi un pahar de vin…?

Că tot veni vorba, am găsit un citat din carte 😀 :

„Ioana mă aștepta cu zâmbetul ei cald, așezată pe una dintre cele două banchete de scândură lăcuită cu vopsea albastră, cândva proaspătă, acum scorojită de apa sărată. Marea era calmă, cu valuri mici, iar soarele ieșea și intra în nori cu raze clare, purtate de briza puternică. Încă e octombrie, mi-am zis, dar parcă marea stă încremenită în așteptare ca într-un august perpetuu. Așa este marea. Puteam fără griji să ieșim în larg, doar era octombrie-august, nu era nici noapte, poate mai mult spre amurg, dar era timp, și soarele ne va spune el când e cazul să ne întoarcem.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *